Lenjerii de pat pentru copii cu diferite personaje sau figurine

Lenjerie 3D pentru copii

Lumea copiilor este una inocentă în care personajele de basm își fac apariția și bineînțeles de fiecare dată acestea le aduc zâmbetul pe buze celor mici. De aceea ar fi mult mai simplu și mult mai benefic pentru ei dacă de fiecare dată în amenajarea dormitorului celor mici s-ar ține cont și de dorințele lor, dar și lumea de basm plină de magie și mistere. Prin urmare dacă ați decis să amenajați o cameră pentru fetițe țineți cont de dorințele micuței, interesați-vă de personajele pe care aceasta le preferă și încercați pe cât posibil să țineți cont de toate aceste dorințe.

De altfel ai putea opta pentru piese de mobilier simple, iar camera să nu fie foarte aglomerată. Mai degrabă un pat cu baldachin ca de prințese, un birou în apropiere de fereastră pentru orele de studio și o comodă aranjată, într-un colțișor, care să nu deranjeze nici vizual, nici fizic poate încadra perfect lenjeria de pat cu personajele din basme pentru fetițe.

De altfel tot pentru fetițe ar fi recomandat să optați pentru nuanțe de roz pal pentru pereți sau puteți merge pe varianta unui perete colorat în culori mai aprinse dedicate fetițelor și un perete alb, ori puteți defini camera cu fel și fel de tapete florale, mai ales în cazul în care fetița este atrasă de plante, decoruri spectaculoase și în cele din urmă de o multitudine de flori.

blackfriday magazine

Însă nu uitați că un pat cu baldachin pentru fetițe va putea face diferența și să treceți această experiență a somnului la un alt nivel. Toate lucrurile acestea se vor complete frumos, dacă aveți în vedere lenjeria potrivită de pat, covorașul pufos care ar trebui să existe în fiecare cameră dedicată domnișoarelor, dar și culorile și piesele de mobilier adecvate vârstei unei fetițe.

Lenjerie 3D pentru copii

Pentru băieței, la prima vedere am fi tentați să spunem că lucrurile sunt ceva mai simple, dar nu este deloc așa. De altfel și aici trebuie să țineți cont de dorințele celor mici, doar că trebuie să mergeți pe o altă paletă de culori, atât în alegerea nuanței pentru pereți, cât și pentru covoraș. În cazul de față puteți opta pentru un pat suspendat sau unul care să fie ceva mai personalizat. Cu siguranță știm deja că băiețeii sunt atrași de mașini sau un caz particular, așa cum este nepotul meu – este pasionat de dinozauri. Cele mai apreciate de cei mici sunt lenjeriile de pat 3D cu figurine din desene animate, reviste sau povesti. Designul realist si culorile vii, vor trasnforma orice dormitor banal într-unul extraordinar, care va fi adorat de micuti.

Ai putea să le transformi patul într-o veritabilă mașină de dormit sau așa cum ne-am străduit să-i fim pe plac nepotului realizându-i patul în forma corpului de dinozaur. Bine voi nu trebuie să exagerați prea mult, ci doar să țineți cont de dorințele lor și în special de personalitatea lor. Ba mai mult decât atât pentru o astfel de cameră specială puteți merge pe nuanțe de albastru, verde, alb și le puteți alterna jucându-vă cu nuanțele închise și cele deschis.

Vezi oferta de lenjerii de pat 3D pentru copii

Camera o puteți completa foarte ușor cu un dulap pentru haine (poate fi pe un întreg perete sau puteți opta doar pentru o anumită suprafață din peretele respectiv). Și neapărat să nu uitați de mobilierul pentru birou, să fie așezat în dreptul ferestrei, deoarece așa le va fi mult mai ușor să-și facă temele și să apeleze mai puțin la lumina artificială.

Lenjerie 3D pentru baieti

Iar dacă nu există posibilitatea financiară să le personalizați patul chiar atât de mult puteți opta pentru un pat simplu, cu o încadratură de lemn, îl puteți tapița sau nu după dorință și îl puteți accesoriza cu o lenjerie de pat care să respecte și să îndeplinească dorințele celui mic. O lenjerie de pat care să reprezinte personajul favorit din desenele animate sau mașina favorită și apreciată de băiețel, poate face minuni în cazul acestuia.

chilipirul zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *