Cum alegi cea mai bună lenjerie de pat din bumbac?

Sunt momente când vreau să-mi schimb toate lucrurile din cameră. De fapt și de drept aș începe cu piesele de mobilier, apoi aș schimba perdelele și draperiile și într-un final mi-aș dori să-mi schimb lenjeriile de pat. Îmi doresc să am parte de ceva mai colorat în dormitorul meu, de ceva care să-mi facă plăcere să mă relaxez și de ce nu să mă facă să-mi doresc momente de odihnă. Dar pentru toate acestea am nevoie și de ceva bani, dar și de ceva mai multă inspirație.

Cu toate astea aș putea avea parte de ceva schimbări importante și dacă mi-aș schimba doar lenjeriile de pat. Cred că dormitorul meu ar prinde contur cu lenjerii de pat din bumbac. Cel puțin așa voi avea parte de ceva bun și de o schimbare vizibilă. În plus îmi plac atât de mult schimbările încât mă fac să mă simt din ce în ce mai bine și să nu mai simt oboseala care se acumulează zi de zi.

Știam că nu pot lua o decizie foarte ușor și asta pentru că am descoperit mai multe tipuri de lenjerii de pat din bumbac decât aș fi crezut eu. De altfel ar trebui să spun că sunt câteva lenjerii de pat din bumbac care au ceva aparte, ceva special, iar printre acestea se numără:

bonami magazin

Lenjerii de pat din bumbac 100%

Lenjerii de pat din bumbac 100% – sunt fine la atingere, absorb umiditatea și bineînțeles sunt foarte confortabile; Aș putea spune că această variantă de lenjerie de pat s-ar potrivi în dormitorul meu;

Lenjerii de pat din bumbac 100% Damasc

Lenjerii de pat din bumbac 100% Damasc – nu știu sigur dacă mi s-ar potrivi o astfel de lenjerie din bumbac 100% Damasc, deoarece acest tip este poate mult prea elegant pentru gustul meu și în același timp mult prea simplu. Însă cu toate astea nu mă pot plânge de calitatea unei astfel de lenjerii de pat. Poate că voi apela la acest tip de lenjerie peste câțiva ani, când gusturile mele cu siguranță se vor schimba și vor cere cu totul și cu totul altceva.

Lenjerii de pat din bumbac 100% Percal

Lenjerii de pat din bumbac 100% Percal – deși lenjeria din bumbac 100% percal este moale, confortabilă, dar și ușor de curățat, ceea ce ar reprezenta un avantaj pentru mine, mai ales că timpul meu este unul limitat. Cred că mi-ar fi mult mai ușor să întrețin o lenjerie din acest tip de țesătură, cu atât mai mult că nu petrec multe clipe pe acasă. Cel puțin voi fi sigură că al meu dormitor va fi perfect de fiecare dată când voi fi acasă.

Lenjerii de pat din bumbac 100% Pichet

Lenjerii de pat din bumbac 100% Pichet – cred că tipul acesta de lenjerie mi s-ar potrivi mai mult pe timpul iernii. Și asta deoarece este suficient de groasă încât să poată să înlocuiască ceea ce putem numi cuvertură sau cum spunea bunica mea „velință”.

Lenjerii de pat din bumbac 100% Poplin

lenjerie de pat din bumbac poplin
Lenjerii de pat din bumbac 100% Poplin – aș putea spune despre aceasta că este una dintre acele lenjerii de pat cu una dintre cele mai subțiri țesături, ușor de întreținut și mai mult decât atât care îți poate oferi și confortul corespunzător.

Lenjerii de pat din bumbac 100% Satin DELUX

Lenjerii de pat din bumbac 100% Satin DELUX – aspectul său lucios, dar și faptul că este moale la atingere mă poate face să mă relaxez mult mai bine decât aș fi sperat. Cel puțin somnul meu va fi unul neîntrerupt pe timpul nopții. De altfel calitatea superioară îți va face lenjeria de pat rezistentă în timp și plăcută nu doar la atingere, ci și vizual.

Lenjerii de pat din bumbac Ranforce

Lenjerii de pat din bumbac Ranforce – este acea lenjerie de pat care nu alunecă pe piele și care îți oferă și confortul pe care tu ți-l dorești. Și pentru că sunt una dintre acele persoane care nu prea se foiește pe timpul somnului nu cred că m-ar avantaja. Sau cel puțin nu e potrivită pentru ceea ce eu îmi doresc, însă pentru cineva care nu are stare și are un somn turbulent cred că genul acesta de lenjerii de pat sunt mai mult decât potrivit, cu atât mai mult cu cât sunt și foarte rezistente.

Lenjerii de pat din bumbac satinat

lenjerii de pat din bumbac satinat
Lenjerii de pat din bumbac satinat – genul acesta de lenjerii de pat din bumbac satinat sunt foarte mătăsoase, moi la atingere și în cele din urmă este o țesătură de calitate și confortabilă. Ceea ce este foarte important la acest tip de lenjerie este faptul că ori de câte ori voi utiliza această lenjerie de pat camera mea va avea o notă de eleganță și de rafinament.

Cum aș putea să aleg din toate aceste tipuri de lenjerii de pat? Sunt atât de multe încât nu știu pe ce variantă de lenjerie să merg în dormitorul meu. Unele mi se potrivesc atât de bine ca o mănușă, iar altele ar reprezenta o adevărată provocare, având în vedere că pe unele nu le-am încercat până acum.

Prin urmare dacă și tu îți dorești o schimbare în dormitorul tău lenjeriile de pat din bumbac sunt o variantă sigură, perfectă, dar și rafinată. Cel puțin din punctual meu de vedere acest tip de lenjerie de pat nu ar trebui înlocuit cu nimic altceva, pentru că și tu meriți ceva mai mult.
Sursa poza: woman asleep

chilipirul zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *